Banden

Naast Truckservice Bergh, voert de aparte afdeling Bandenservice Bergh de bandenservice activiteiten uit.|

Vervangen & repareren

 • Van personenwagenbanden.
 • Van aanhangwagen en caravanbanden.
 • Van bestelwagen en camperbanden.
 • Van licht en zware vrachtwagenbanden.
 • Van industrie en landbouwbanden.
 • Balanceren

  Tevens balanceren wij met (plak)zink of lood en kan er met balanceerpoeder worden gebalanceerd bij bv; lichtmetalen wielen.

  Herprofileren

  Ook herprofileren (opsnijden) wij banden aan de hand van de bandenfabrikant voorschriften.

  Renoveren van stalen truckvelgen

  Bij ons kunt u uw stalen velgen een tweede leven gunnen! De velgen worden profesioneel gestraald en daarna gelakt in de gewenste kleuren, met of zonder aflakbehandeling. Uiteraard wordt de velg nadien van een nieuw ventiel voorzien.

  Pechservice onderweg of service op locatie.

  Voor o.a. Continental Euro Service en Toptruck voeren wij de 24H pechservice in onze regio uit met een modern uitgeruste servicewagen. Naast de bandenservice kunnen wij ook meteen, de door de lekke of geklapte band een eventuele beschadigde luchtbalg, spatbord of verlichting ter plaatse herstellen.
  Heeft u behoefte aan service aan uw adres, dan komen wij naar u toe om de werkzaamheden bij u thuis te verrichtten.
  Wij kunnen u, via ons servicenetwerk, ook van service voorzien in het binnen en buitenland tegen vastgestelde flatrate tarieven.

  Wagenpark controle

  Indien gewenst zullen wij periodiek uw wagenpark controleren zodat u inzicht krijgt in de bandendrukken, profieldiepten, as en typeconfiguraties. Indien u bij ons uw banden laat vervangen noteren wij altijd de kilometerstand en slaan deze op in de historie van het voertuig zodat achteraf altijd de behaalde kilometers kunnen worden nagegaan.

  Dealer van bekende bandenfabrikanten

  Continental, Semperit, Barum en Contyre truckbanden.
  Uiteraard bent u voor alle andere merken zoals Michelin, Goodyear, Bridgestone, Dunlop e.d. ook bij ons aan het juiste adres.

  Contyre "de betaalbare vernieuwde band"

  Direct besparen op uw bandenkosten? Pas dan de Contyre toe. Deze van hiel tot hiel vernieuwde band presteert hetzelfde als de nieuwe producten echter scheelt aanzienlijk in de aanschaf en daarmee ook in de operationele kosten. Zelfs visueel ziet men nagenoeg geen verschil.

  Bandencontract

  Wilt u graag kunnen rekenen met vastekosten en niet elke weer voor verrassinge komen te staan, informeer dan eens naar ons mogelijkheden om een bandencontract met ons af te sluiten. U weet dan administratief precies waar u aan toe bent en operationeel regelt Bandenservice Bergh de rest!

  Uitlijnen

  Wij van Truck- & bandenservice Bergh vinden dat het onderhoud van uw voertuig niet alleen stopt bij het vervangen van de banden, remblokken en het uitvoeren van de onderhoudsbeurt. De enige schakel tussen voertuig en wegdek zijn de banden en deze behoren goed te sporen waarmee niet alleen het comfort voor de chauffeur wordt bevordert maar ook de levensduur van uw banden en de componenten van het stuursysteem.
  Met een goed uitgelijnd voertuig bespaart u ook nog eens liters brandstof.

   

  © 2024 Truck Service Bergh Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline Algemene voorwaarden Bovag Top Truck Servicepunt