Airco en transportkoeling

Uw auto, bestelwagen, camper en truckairco is bij ons in goede handen.

Uit onderzoek is gebleken dat de "frisse bestuurder" tot dertig procent minder vaak betrokken zijn verkeersongevallen. Niet alleen goed om te weten maar het bewijst dat een goed werkende airconditioning van belang is. Maar bent u zicht ervan bewust dat elke airco regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te kunnen presteren? Bovendien bepaalt uw airco de kwaliteit van de lucht die u inademt.

Laat uw airco daarom periodiek aan een check of een onderhoudsbeurt onderwerpen zodat u altijd beschikt over een schone en goed werkende airconditioning.

Standairco

Veel campers en truckcabines zijn tegenwoording voorzien van een standairconditioning waardoor de bestuurder zelfs in de warme zomermaanden toch een koel verblijf heeft in zijn cabine. Ook de standairco heeft daarom periodiek een check of een onderhoudsbeurt nodig.

Nog geen standairco? Laat Truckservice Bergh een offerte voor u maken.

Airco service. Zelfs op locatie!

Truckservice Bergh beschikt over een volledig uitgeruste mobiele aircoservice.
Onze goed opgeleide monteurs kunnen uw voertuig van professionele aircoservice voorzien.
Gedurende de reguliere jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt uw airco installatie gecontroleerd en van UV lekdetectievloeistof voorzien. Mocht er in een later stadium onverhoopt toch een lekkage optreden dan kunnen de monteurs met behulp van ultravioletlicht snel de lekkage vinden en verhelpen. 

Door een uitgebreide database met technische gegevens beschikken de monteurs altijd over de juiste vulgewichten en gasdrukken.Laat uw airco eens per jaar aan een onderhoudsbeurt onderwerpen zodat u altijd beschikt over een schone en goed werkende aircoinstallatie.

Zoals reeds genoemd kunnen wij voor transportkoelingen ter plaatse storingen verhelpen dankzij onze mobiele apparatuur.

© 2024 Truck Service Bergh Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline Algemene voorwaarden Bovag Top Truck Servicepunt